steunkousen aanmeten

Wij meten  in onze praktijk (of in de gemeente Cranendonck bij u thuis) vakkundig compressie hulpmiddelen aan, zoals steunkousen (therapeutisch elastische kousen, TEK), armkousen, compressiehemden, panty’s en andere hulpmiddelen op maat. U kunt deze ook bij ons bestellen in verschillende materialen, soorten en kleuren.

Voor het persoonlijk en professioneel aanmeten van compressie hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld steunkousen (therapeutische elastische kousen, TEK) maakt fysiotherapeut Dionne graag tijd voor u vrij. Dat kan in onze praktijk in Budel, of voor inwoners van de gemeente Cranendonck ook aan huis.

Naast steunkousen ook andere compressiehulpmiddelen en verzorgingsmiddelen

Verder meet Dionne deskundig armkousen, compressiehemden, panty’s en verschillende andere hulpmiddelen op maat aan.  Als u dat wilt, bestellen wij deze voor u in allerlei verschillende materialen, soorten en kleuren. Net als diverse aantrekhulpmiddelen, de welbekende anti-slip handschoenen en sliders, maar ook grotere aantrekhulpmiddelen bestellen wij graag voor u. Daarnaast hebben wij verzorgingsproducten, zoals de aloë vera gel van Varodem.  

Diverse merken steunkousen, zoals Jobst, Varodem en Medi

De merken van de kousen en andere compressiehulpmiddelen verschillen van product en toepassing. U kunt hierbij denken aan Jobst, Varodem, Medi etc. Uw zorgverzekeraar vergoedt deze hulpmiddelen over het algemeen.

Oedeemklachten

Oedeem is een abnormale ophoping van vocht in het lichaam. Dat kan op allerlei plekken in je lichaam, van je enkels tot gezicht. Oedeemtherapie is een vorm van fysiotherapie gericht op het afvoeren van vocht. Zwachtelen is een van de behandelmethodes bij oedeemklachten. Het zwachtelen doen we desgewenst ook bij mensen thuis in de gemeente Cranendonck of op onze praktijk in Budel. Net als het meten van compressie.

Persoonlijk advies en maatwerk

We nemen de tijd hebben alle aandacht tijdens het persoonlijk consult. U krijgt deskundig advies over wat voor u zinvol en het meest geschikt is. In overleg maken wij samen een plan op maat.

Bel nu vrijblijvend fysiotherapeut Dionne en bespreek de mogelijkheden. Waarom uitstellen?

 

steunkousen 2