Fysiotherapie

Onze specialismen

Bij Fysio-Fit Budel behandelen wij alle gangbare aandoeningen, maar op een aantal gebieden hebben wij gespecialiseerde deskundigheid. Snel beter door juiste behandelingen.

Oedeemtherapie

Oedeem is een vochtophoping in een bepaald deel van het lichaam. De therapie wordt gegeven door een gecertificeerd en gediplomeerd oedeemtherapeut.

Manuele Therapie

Manuele Therapie is een behandelmethode waarbij je als therapeut met je handen aangrijpt op botten en gewrichten om de beweeglijkheid ervan te verbeteren.

corona revalidatie covid19
Revalidatie corona (COVID-19)

Herstellen van een coronabesmetting blijkt vaker een langdurige zaak, dan we aanvankelijk dachten. Onze beide therapeuten zijn gecertificeerd en hebben inmiddels ervaring.

COPD groepsbehandelingen

Vroeger pasten COPD en activiteit niet echt bij elkaar. De laatste jaren blijkt dat activiteiten en inspanning de last bij COPD-patiënten verminderen.

Hartrevalidatie

Hartrevalidatie stelt u in staat uw dagelijks leven weer op te pakken en voort te zetten binnen uw eigen grenzen en mogelijkheden. Vertrouw weer op uw eigen lichaam.

Algemene revalidatie

Revalidatie betekent herstel, of letterlijk 'weer valide worden' na een ongeval of medische ingreep. Wij werken samen met orthopeden volgens de protocollen van de ziekenhuizen.

medische trainingstherapie
Medische TrainingsTherapie

Medische TrainingsTherapie (MTT), ontwikkeld in Scandinavië, past de principes uit de trainingsleer toe bij medisch aangewezen preventie, therapie en revalidatiemaatregelen.

Triggerpoints massage

Triggerpoints veroorzaken hoofdpijn, pijn in de nek en kaak, in de onderrug, een tennisarm en carpaal-tunnelsyndromen. Behandeling laat bijkomende klachten verdwijnen.

Medical taping

In onze praktijk passen deskundige en extra opgeleide fysiotherapeuten het Medical Taping Concept (MTC) toe bij spier- en gewrichtsklachten en sportblessures.

Claudicatio (etalagebenen)

Onze praktijk is gespecialiseerd in het geven van looptraining voor claudicatio om er voor te zorgen dat u beter en langer zonder pijn kunt lopen.

Waarom Fysio-Fit Budel?

Onze praktijk is kleinschalig maar goed geoutilleerd en georganiseerd. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze kernwaarden

  • Respect
  • Integriteit
  • Deskundigheid
  • Betrokkenheid
  • Samenwerking
  • Doelmatigheid