Onze medewerkers

Roy Claassen

Het leuke van fysiotherapie is dat je mensen met lichamelijke klachten kan helpen, zodat ze weer beter kunnen functioneren in het dagelijkse leven. Daarbij is fysiotherapie ook heel afwisselend, want elke klacht is weer anders.
Vanaf 1 januari 2016 ben ik samen met René Smolders een maatschap gestart en vanaf juli 2019 ben ik de praktijkeigenaar. Bij Fysio-Fit Budel verheug ik me bij elke patiënt weer op een fijne samenwerking!

Dat ik nu als gepassioneerd fysiotherapeut mensen mag helpen, tekende zich gaandeweg meer en meer af. Toen ik in 2007 mijn VMBO-T diploma behaalde op het Bisschoppelijk College in Weert had ik immers nog geen idee wat ik wilde worden. Wat ik wel wist, was dat ik met sport en met mensen wilde werken. Daarom begon ik aan de opleiding Sport en Bewegen ( CIOS ) op het ROC in Eindhoven. Hier maakte ik kennis met vrijwel alle sporten, maar vooral het lesgeven hierin. Tijdens deze opleiding en de stageperiode bij Fitlife groeide mijn interesse voor fysiotherapie.

In 2011 startte ik de opleiding Fysiotherapie op de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Hier heb ik vier leuke, maar vooral leerzame jaren gehad, waarbij ik op diverse plekken kennis mocht opdoen. Ik liep stage in een praktijk voor manuele therapie in Hoensbroek, bij de voetbalprofs en jeugd van MVV in Maastricht en in het St. Jans Gasthuis in Weert. Met trots mag ik zeggen dat ik in juni 2015 mijn diploma voor fysiotherapie heb ontvangen en dat ik direct met veel plezier aan de slag ben gegaan bij René Smolders. Vervolgens heb ik samen met mijn partner Dionne in 2019 de praktijk overgenomen.

Naast mijn passie voor fysiotherapie, ligt mijn interesse dus bij het sporten. Daarbij is er één sport voor mij die er met kop en schouders bovenuit steekt en dat is voetbal! Ik voetbal al vanaf mijn 5e levensjaar en speel op dit moment in het vaandelelftal van SV Budel.

BIG : 19919752204

Dionne Claassen-van den Eijnden

Mijn fysiotherapeutisch hart gaat sneller kloppen van het realiseren van persoonlijke doelen samen met de patiënt. Wanneer ik een patiënt in de praktijk hoor zeggen 'ik had nooit gedacht dat ik dat zou kunnen', dan is mijn doel bereikt. Ik kijk er iedere keer naar uit om samen met mijn patiënten de gezamenlijke doelen te behalen!
Ik ben met veel enthousiasme in 2013 gestart op de opleiding Fysiotherapie in Heerlen. Tijdens deze opleiding heb ik mij waar mogelijk gericht op de behandeling van chronische en geriatrische patiënten. Ik heb op verschillende plaatsen een leerzame stage gelopen, waaronder bij FysioMedica in Geleen. Op deze stageplek ben ik na mijn afstuderen in 2017 ook in dienst getreden. Ik heb mij hier verdiept in met name chronische en geriatrische patiënten. Daarnaast volgde ik na mijn afstuderen een scholing voor de fysiotherapeutische behandeling bij patiënten met COPD en Astma. Gedurende mijn werkzaamheden met deze patiëntengroep kwam ik in aanraking met patiënten met oedeem (vocht in ledematen). Hierin heb ik mij in 2019 geschoold en momenteel ben ik ook geregistreerd Oedeemfysiotherapeut.

In combinatie met mijn fysiotherapeutische werkzaamheden, ben ik met ingang van juli 2019 ook beschikbaar voor administratieve vragen die zich rondom de praktijk voordoen.

BIG : 29923647304

Rens Vrijsen

Tijdens mijn baan bij Fysio-Fit Budel heb ik Dry - Needling als mijn specialisatie gekozen en hierin opleidingen gevolgd en diploma's behaald. Ik ben blij als mensen van hun klachten af zijn, dit geeft energie.

In 2021 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Voor de opleiding heb ik stagegelopen bij Van Hoof sportfysiotherapie in Valkenswaard en Libra Revalidatie Blixembosch in Eindhoven. Beide stages heb ik met veel plezier gelopen en positief afgerond.

Mijn grootste hobby is voetbal. Al enkele jaren speel ik samen met Roy in de selectie van SV Budel. Andere hobby’s op het gebied van sport zijn wielrennen en fitness.

Naast het sporten geniet ik van muziek maken en leuke dingen doen met vrienden.

Tijdens mijn werkzaamheden bij Fysio-Fit Budel verzorg individuele fysiotherapiebehandelingen, maar begeleid ook groepen.
Ik verheug me erop om je te leren kennen!

BIG : 99929872504

Zem van Kessel

Zem van Kessel

Fysiotherapie vind ik een zeer interessant vak, maar ik wil me graag verder gaan specialiseren. Daarom start ik in 2023 de opleiding Osteopathie. Ik zal de geleerde technieken meenemen in de behandelingen, zo komen we samen tot een optimaal herstel op verschillende vlakken.

In 2019 ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie in Breda. Ik heb gestudeerd aan de Avans hogeschool. In de opleiding heb ik op 3 plekken stagegelopen, namelijk in twee regulieren praktijken en revalidatiecentrum de Wever in Tilburg. Op mijn stageadressen heb ik veel geleerd en ik kijk hier ook tevreden en met veel plezier naar terug. Na 4 leerzame jaren gestudeerd te hebben, kan ik met trots zeggen dat ik in 2023 ben afgestudeerd als Fysiotherapeut.

In mijn vrije tijde houd ik me vooral bezig met sporten. Ook ik voetbal bij sv Budel en ik doe aan fitness. Ik heb in het verleden op breackdance gezeten, zo nu en dan ga ik ook nog wel eens kijken naar wat oud teamgenoten.

In 2022 ben ik begonnen als assistent fysiotherapeut bij Fysio-Fit Budel en inmiddels werk ik als fysiotherapeut in deze praktijk.
Ik kijk er naar uit om met jullie samen te werken aan herstel!

BIG: 89933190704